Våre tjenester

Overnatting

Hos oss kan du overnatte i en av 9 koselige hytter med inntil 4 sengeplasser. Hyttene har en enkel standard, men er utstyrt med komplett kjøkkenutstyr, kokemuligheter og kjøleskap. I tillegg har du fri tilgang til vaskeplass og fryser dersom storlaksen skulle bite.

Kommer du kjørende kan vi tilby et grønt oppstillingsområde for caravan og bobil på hele 9 mål. Som gjest til oss har du tilgang til en stor lavvo, i tillegg til gratis tømmeanlegg for caravan og bobil. Hvis du kjører elbil har vi lader tilgjengelig om du skulle ha behov for det.

Priser

Stor hytte kr 700,- per døgn
Liten hytte kr 500,- per døgn
Caravan / bobil kr 290,- per døgn
Telt kr 200,- per døgn

Laksefiske

Bjøra Camping formidler fiskerkort for valdet Himo / Rodem. Her får du over 4 km med lakseførende elv som er godt egnet for både land og vadefiske. Bjøra er åpen for laksefiske hver dag fra 15. mai til 15. august. Døgnkort gjelder fra kl 12 til kl 12 dagen etter. I tillegg til fiskekort selger vi også mark og tilbyr desinfisering av fiskeutstyr.

Lenker

Priser

Døgnkort kr 400,-
Ukeskort kr 2000,-
Sesongkort kr 4000,-

Jente som fisker

Kanoutleie

I samarbeid med Overhalla Røde Kors tilbyr vi utleie av kano og kajakk for eventyrlystne besøkende som vil padle i nærområdet. Du kan for eksempel starte i Eidsvatnet og avslutte med grilling på Bjøra Camping. Vi disponerer til sammen 6 kanoer og 8 kajakker.

Priser

Døgnleie kano / kajakk kr 300,- / 400,-
Weekend (fre-søn) kr 600,- / 750,-
Per dag ut over 2 dager kr 250,- / 350,-

Kanoer og kajakker på henger

Arrangementer

Trenger du et sted for ditt neste private selskap eller bedriftsarrangement? Vår flotte lavvo ligger i et stort grøntområde like ved Bjøras bredder og er perfekt for mange typer arrangementer. Vi har også øl- og vinbevilgning hvis du skulle ønske å gjøre en helaften ut av det.

Lavvoen på Bjøra Camping